3.6.1 wont slice with supports enabled
Closed, DuplicatePublic

Description

Attempted with custom profile alongside the built in profiles. Once support check box is clicked it will not finalize slicing. Gives a flash of the green loading bar but ultimately does nothing.

EricNugent triaged this task as Normal priority.
EricNugent created this object with edit policy "LulzBot Hardware Products (Project)".
karrad added a subscriber: karrad.Thu, Dec 27, 2:05 PM

@EricNugent Can you check your terminal to see what setting is causing the error? I just attempted on Polylite PLA and want to verify if it is the same one:

2018-12-27 14:02:42,034 - DEBUG - [(140254019311360)-Thread-15] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] [ERROR] Trying to retrieve setting with no value given: 'support_infill_angle'
2018-12-27 14:02:42,035 - DEBUG - [(140254019311360)-Thread-15] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] [ERROR] Trying to retrieve setting with no value given: 'support_infill_angle'
2018-12-27 14:02:42,037 - DEBUG - [(140255381226880)-MainThread] CuraEngineBackend.CuraEngineBackend._onBackendQuit [742]: Backend quit with return code 2. Resetting process and socket.

@karrad : This is the error I was getting after clicking slice

2018-12-27 14:13:37,172 - WARNING - [(140384210507520)-Thread-9] UM.OutputDevice.OutputDeviceManager.removeOutputDevice [126]: Could not find output device with id Autodetect to remove
2018-12-27 14:13:37,321 - DEBUG - [(140382356571904)-Thread-207] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] [ERROR] Trying to retrieve setting with no value given: 'support_initial_layer_line_distance'
2018-12-27 14:13:37,327 - DEBUG - [(140382356571904)-Thread-207] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] [ERROR] Trying to retrieve setting with no value given: 'support_infill_angle'
2018-12-27 14:13:37,343 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] CuraEngineBackend.CuraEngineBackend._onBackendQuit [742]: Backend quit with return code 2. Resetting process and socket.
2018-12-27 14:13:37,949 - INFO - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend._onSocketError [201]: Backend crashed or closed.
2018-12-27 14:13:37,950 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend._createSocket [213]: Previous socket existed. Closing that first.
2018-12-27 14:13:37,952 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] CuraEngineBackend.CuraEngineBackend._terminate [276]: Attempting to kill the engine process
2018-12-27 14:13:37,952 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend._createSocket [213]: Previous socket existed. Closing that first.
2018-12-27 14:13:37,955 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend._logSocketState [173]: Socket state changed to Listening
2018-12-27 14:13:37,979 - INFO - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend.startEngine [74]: Started engine process: /home/aleph/Projects/build-master/build/dist/CuraEngine
2018-12-27 14:13:37,980 - DEBUG - [(140386295485824)-MainThread] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] Calling engine with: ['/home/aleph/Projects/build-master/build/dist/CuraEngine', 'connect', '127.0.0.1:49674', '']
2018-12-27 14:13:37,984 - DEBUG - [(140382314608384)-Thread-210] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend]
2018-12-27 14:13:37,991 - DEBUG - [(140382314608384)-Thread-210] UM.Backend.Backend._backendLog [90]: [Backend] Cura_SteamEngine version 3.6.1