Page MenuHomeAleph Objects Inc

When multiplying merged model for multi-extruder printer the extruder assignment is not transfered.
Closed, ResolvedPublic

Description

Multiplied model is assigned to Extruder1 only, while original model was assigned to both Extruder1 and Extruder2.

Event Timeline

alexei created this task.Dec 28 2018, 8:02 AM
alexei triaged this task as Normal priority.
alexei created this object with edit policy "Restricted Project (Project)".
karrad added a comment.EditedJan 7 2019, 9:29 AM

@victor_larchenko

This one looks to be fixed up

I did get one crash when first testing, but was unable to duplicate. Log:


Steps that I used to create crash:

  1. Uploaded attached models to printer "Q"
  2. assigned one model to extruder 2
  3. Merged models
  4. Shrunk to 50 percent
  5. Attempted to multiply the object by 6

When trying to replicate, I was unable to

adam added a subscriber: adam.Jan 7 2019, 10:38 AM

Looks to be fixed.
Tried using the same model as @karrad and several other models. Takes a moment to slice after duplication, but no freezing or crashing.

karrad reassigned this task from victor_larchenko to alexei.Jan 7 2019, 10:40 AM
karrad moved this task from Restricted Project Column to Restricted Project Column on the Restricted Project board.
karrad added a subscriber: victor_larchenko.

I am suspecting I might have missed a cache clear on the first attempt. @alexei I believe this is good for review and merge

Using the same steps as Brent described I was able to cause the same issue as initially described. First model has both E1 and E2 selected while the multiplied models only have E1 selected.

karrad added a comment.Jan 7 2019, 1:21 PM

@alexei Checking on @Galadriel 's build, it was not using the proper branch. I believe we are still good for review and merge

alexei closed this task as Resolved.Jan 7 2019, 7:07 PM

Merged to master.